top of page
Ontwerp zonder titel-4_edited.png

 

Het grote verschil met de reguliere (jeugd)hulpverlening is dat ik, als jouw coach, het proces op jouw tempo begeleid en structureer zonder vast te houden aan standaardbehandelingen en ik kan werken op maat. Zo ontstaat er ruimte voor wat jij nodig hebt. Het voordeel van coaching is dat het vrijblijvender is en er geen sprake is van protocollen en dossiervorming. Je krijgt bij mij geen “etiket opgeplakt”. Tevens zijn de wachtlijsten in de reguliere (jeugd)hulpverlening helaas vaak erg lang. Bij mij kun je altijd op korte termijn terecht! Je hebt ook geen verwijzing van de huisarts nodig.

 

Vergoeding kindercoach

Vanuit de zorgverzekering is er meestal geen vergoeding van een kindercoach. In sommige gevallen zijn er vergoedingen vanuit je aanvullende verzekering. Ik raad je daarom aan om je zorgpolis van je ziektekostenverzekering te raadplegen. Kom je er niet uit, neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

 

In sommige gevallen kan kindercoaching betaalt worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee je zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Voor meer informatie en de voorwaarden zie: www.pgb.nl. Voor het aanvragen van een PGB kun je contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.

 

Tarieven

EMDR behandeling;  €80,- voor 1 sessie* 

(Kinder)coaching; €80,- voor 1 sessie* 

Telefonische afspraak; €49,- per 30 minuten

Belasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op je belastingaangifte aftrekken.

*sessie duurt 50 minuten.

Tarieven

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page